Obchod a investície - aktuálne otázky a ich význam pre ekonomiku Slovenska - Línerová, Zuzana
Analýza aktuálneho stavu v oblasti obchodu a investícií vo svetovej ekonomike. Význam a riziká preferenčných obchodných dohôd. Problematika obchodu a investícií v podmienkach slovenskej ekonomiky.