Významné TNK sa etablujú v Euro Valley - Lysák, Ladislav
Stručné zhodnotenie západoslovenského subregiónu, jeho príťažlivosť pre transnacionálne korporácie (TNK) a umiestnenie priamych zahraničných investícií. Zámery a možnosti priemyselného parku nazvaného Euro Valley.