Idea jedného národa - Vilčák, Peter
Príspevok pojednáva o problematike integrácie Severnej a Južnej Kórei. Politická ideológia Severnej Kórei. Rozdielnosť názorov v Južnej Kórei na severokórejskú politiku a spoločnosť a národné zjednotenie. Rozdiely v ekonomikách Severnej a Južnej Kórei.