Vývoj bilaterálnych slovensko-maďarských vzťahov po parlamentých voľbách v roku 1998 - Vokálová, Emília
Faktory zlepšenia slovensko-maďarských vzťahov po r. 1998. Dôvody zmien pozitívneho trendu rozvoja slovensko-maďarských vzťahov po r. 2001. Zákon o zahraničných Maďaroch - jeho kritika zo strany politických subjektov a verejnosti, stanovisko Európskej únie. Zmeny vzťahov po roku 2002.