Príklady ratingového systému na účely dohľadu - Budaj, Martin
Základná úloha ratingu - pomôcť investorovi v jeho rozhodovaní. Vývoj ratingového systému na účely bankového dohľadu NBS. Súčasný ratingový systém zohľadňujúci špecifiká situácie v SR. Porovnanie výsledkov nového ratingového systému s pravidelnými nezávislými analýzami bánk a bankového sektora. Ďalší vývoj ratingového systému.