Prílev investícií v Európe klesal
Pokles prílevu priamych zahraničných investícií do krajín EÚ v roku 2004. Výnimkou sú pristupujúce krajiny a Veľká Británia, kde zahraničné investície výrazne rástli. Hlavné motívy investovania v týchto krajinách - silný ekonomický rast, sľubné vyhliadky budúceho vývoja.