Postavenie krajín V4 v Európskej únii - Fabová, Ľudmila
Vplyv informačných a telekomunikačných technológií na svetové hospodárstvo. Prijatie tzv. Lisabonskej stratégie (2000) - strategický cieľ pre ďalšie desaťročie EÚ a jej ciele. Zvýšená pozornosť EÚ venovaná výkonnosti ekonomík nových členských krajín. Výkonnosť a štruktúra ekonomík krajín V4. Porovnanie reálneho HDP a produktivity práce v krajinách EÚ, V4, USA a Japonsku.