Postavení poskytovatele logistických služeb v automobilové logistice - Cempírek, Václav
Poskytovanie logistických služieb v automobilovom priemysle. V dodávateľsko-odberateľských vzťahoch sa postupne vyvinuli typy stratégií: Stratégia single sourcing. Stratégia modular sourcing. Stratégia system sourcing.