Zvyšovanie produktivity práce a zlepšovanie technických vlastností výrobkov pri ich vývoji a inovácii - Miklušák, Jaroslav
Príklady jednoduchých a efektívnych spôsobov, ktorými je možné dosiahnuť vyššiu produktivitu práce automatizáciou neproduktívnych činností pri tvorbe konštrukčnej dokumentácie a využívaním nástrojov pre ovplyvňovanie a vyšetrovanie vlastnosti výrobkov už v procesoch návrhu. Doplnené finančné kalkulácie ukazujú možné úspory, ktoré je možné dosiahnuť aplikáciou uvedených postupov a metód práce.