Outsourcing - možná cesta k znižovaniu nákladov vo firme - Potkány, Marek
Vymedzenie pojmu outsourcing a jeho podstata. Outsourcing sa stal dynamicky sa rozvíjajúcou oblasťou s rôznymi podobami outsourcingových kontraktov. Operatívny a taktický pohľad na outsourcing. Dôvody "za" a "proti" využívaniu outsourcingu. Vybrané hlavné dôvody využívania outsourcingu z taktického a strategického hľadiska.