Oceňování opcí v životním pojištění - Cipra, Tomáš
Opcie v životnom poistení, oceňovanie opcií. Oceňovanie niektorých opcií v produktoch životného poistenia môže byť založené na podobných princípoch ako oceňovanie finančných opcií - opčných derivátov vo financiách. Článok to demonštruje na konkrétnom príklade a uvádza niektoré výsledky z nemeckého poistného trhu.