Riešenie pre ceny PZP: zaviesť malus - Záborský, Ján
Problémy okolo povinného zmluvného poistenia (PZP) na konci roku 2004. Cenová vojna v PZP. Akciové ceny tento rok nebudú. Vodičov, ktorí vlani získali mimoriadne zľavy, tento rok čaká aj zdvojnásobenie cien. Kategorizácia vodičov podľa veku a spôsobených škôd. Snaha presadiť malusy pre vodičov, ktorí spôsobujú veľa škôd. Vybudovanie registra škôd. Čo prinieslo prečistenie registra vozidiel.