Vzťah verejného a súkromného sektora v cestovnom ruchu - Gúčik, Marián
Charakteristika verejného a súkromného sektora. Formy spolupráce verejného a súkromného sektora. Partnerstvo a úloha verejného a súkromného sektora v cestovnom ruchu. Spolupráca dvoch sektorov.