Evropský pas pro pojišťovací zprostředkovatele - Prouza, Tomáš
Komentár k nariadeniam európskej ekonomickej komunity o aktivitách poisťovacích spoločností, ktoré sú registrované v inej krajine. Voľné služby poistných agentov a maklérov. Harmonizácia predpisov v rámci EÚ.