Smlouva o zprostředkování a smlouva o obchodním zastoupení - Marek, Karel
Zmluva o sprostredkovaní a zmluva o obchodnom zastúpení - vlastnosti v súlade s príslušnými zákonmi Českej republiky. Harmonizácia právnej úpravy ČR so smernicami Európskej únie.