Pracie prostriedky: ekológia v popredí - Lukáčiková, Eva
V EÚ platia nové pravidlá uvádzania detergentov na trh. Charakteristika detergentov. Nová smernica EÚ - Nariadenie č. 648/2004 Európskeho parlamentu a Rady zo dňa 31.3.2004 o detergentoch. Zmeny v označovaní. Zákaz grafického znázornenia ovocia. Ochrana životného prostredia a zdravia ľudí. Stanovenie presného značenia na etiketách. Povinné informácie o dávkovaní.