Bude sa obal globalizovať? - Sadloňová, Marianna
Svetový veľtrh obalov a baliacej techniky v Paríži načrtli budúce stratégie vývoja obalového priemyslu. Vývojové trendy v materiáloch - sklo, plast, kov, kartón. Obaly a globalizácia. Polarita názorov.