Inovace a moderní pojetí investičního životního pojištění - Poul, Ondřej
Klasické investičné životné poistenie a jeho komparácia s ostatnými produktami - s kapitálovým životným poistením, s bankovými vkladmi a dlhopismi s pevným kupónom, s akciami a akciovými fondami. Moderné investičné životné poistenie - investičné životné poistenie s garantovaným minimálnym poistným plnením., jeho vlastnosti. Výhody a nevýhody moderného investičného životného poistenia.