Riziko ve zdravotním pojištění - Čížek, Martin
Popis zdravotného poistenia. Spôsob výpočtu poistného a rezerv. Model náhodnej veličiny predstavujúci výnos z poistenia. Riziko zdravotného poistenia. Teória alokácie kapitálu.