Latentná ekonomika kultúrnej výmeny au pair - Bahna, Miloslav
Fenomén kultúrnej výmeny au pair. Legislatívne vymedzenia au pair. Systémové predpoklady zamestnávania au pair. Východná Európa - nový zdroj au pair. Destinácie slovenských au pair. Typológia au pair.