Medzinárodné zdanenie príjmov - Bartová, Mária
Vznik daňovej povinnosti. Medzinárodné a vnútroštátne dvojité zdanenie a jeho riešenie. Význam Modelovej zmluvy OECD. Všeobecné ustanovenia a definície niektorých pojmov. Slovensko ma v súčasnosti uzatvorených 55 medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia.