Zdroje údajov o odvetviach a odvetvové analýzy - Šebejová, Katarína
Agregácia ako základ odvetvovej analýzy. Definícia odvetvia. Odvetvie určuje kód na základe zvolenej klasifikácie - v rámci ČR a SR je to OKEČ - Odvetvová klasifikácia ekonomických činností. Špecifiká odvetví, na základe ktorých ich možno diferencovať. Pokračovanie v č. 9/2005.