Neproporcionální zajištění s vícenásobnou saturací - Lazosová, Helena
Obsah pojmu zaistenie. Proporcionálny a neproporcionálny princíp delenia sa o riziko a poistné. Typy neproporcionálneho zaistenia. Európske neproporcionálne zaistenie. Excedentné zaistenie s jednou saturáciou. Prístup "Pro rata capti et temporis".