Porovnání investic do neživotního pojištění s kapitálovými investicemi - Šťástková, Monika
Otázky investovania volných finančných prostriedkov na základe teórie úžitkových funkcií. Investície na kapitálovom trhu na základe Markowitzovej teórie. Investície do poisťovne (resp. do nového poistného odvetvia).