Informatická a počítačová kriminalita - Smejkal, Vladimír
História vzniku počítačovej kriminality. Informačná a informatická kriminalita. Medzinárodná úprava informatickej a počítačovej kriminality. Sabotáže. Dokladové delikty. Neoprávnené používanie počítačov. Podvody v počítačovom prostredí. Počítačové podvody vo finančnom sektore. Porušovanie autorských práv. Počítačové výrusy. Nové druhy kriminality na internete. Perspektívy zločinu v počítačových sieťach a boja proti nemu.