Percepcia nerovnosti a príčin chudoby na Slovensku - Strapcová, Katarína
Štúdia analyzuje širšie spektrum názorov slovenskej verejnosti na nerovnosti a príčiny chudoby v spoločnosti. Sústreďuje sa na ukázanie individuálnych a skupinových rozdielov v názoroch na chudobu a na zmenu týchto názorov za posledných 15 rokov.