Transformácia NATO - ekonomické aspekty vstupu krajín V4 do tejto organizácie - Balhar, Víťazoslav
Podstata terajšej transformácie NATO. Hodnotenie troch nových členov V-4 - Českej republiky, Maďarska a Poľska - po troch rokoch členstva v NATO. Ekonomické aspekty vstupu krajín V-4 - Českej republiky, Maďarska a Poľska do NATO. Záverečné hodnotenie prípravy vstupu Slovenskej republiky do Severoatlantickej aliancie (NATO).