Komentár k zákonu o DPH - Ondreášová, Zuzana
Daňová povinnosť pri dodaní tovaru a služby. Daňová povinnosť pri nadobudnutí tovaru v tuzemsku z iného členského štátu. Daňová povinnosť pri dovoze tovaru. Základ dane pri dodaní tovaru a služby, pri nadobudnutí tovaru v tuzemsku z iného členského štátu, pri dovoze tovaru. Oprava základu dane. Prepočet cudzej meny a zaokrúhľovanie dane. Sadzba dane.