Britský novodobý konzervativizmus a Európa - Ondrová, Drahomíra
Štúdia objasňuje vnímanie európskych integračných procesov jednotlivými smermi v rámci britskej Konzervatívnej politickej strany, ako aj postoje a názory jednotlivých ultra - pravicových skupín a subjektov. Tchatcherizmus. Vplyv Margaret Tchatcherovej na britskú medzinárodnú politiku. Postavenie Británie v rámci Európy. Euroskepticiznus.