Slovenská mena od svojho vzniku po dnešok - Pilch, Ctibor, 1957-
Pokračovanie príspevku o histórii slovenskej meny. Významné udalosti, makroekonomický a menový vývoj Slovenskej republiky v rokoch 2001 až 2004.