Účtovanie o sociálnom fonde - Hájková, Anna
Tvorbu a použitie sociálneho fondu upravuje zákon č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde v znení neskorších predpisov (zákony č. 280/1995 Z.z., č. 375/1996 Z.z. a 313/2005 Z.z.). Účtovanie tvorby a použitia sociálneho fondu.