Vplyv základnej infraštruktúry na rozvoj cestovného ruchu v stredisku Donovaly - Petrík, Ivan
Existencia základnej infraštruktúry ako nevyhnutná podmienka rozvoja cestovného ruchu. Charakteristika dopravnej, environmentálnej a lokálnej infraštruktúry z hľadiska rozvoja cestovného ruchu. Infraštruktúrna vybavenosť v stredisku cestovného ruchu Donovaly. Perspektívne riešenia na zlepšenie infraštruktúrnej vybavenosti v Donovaloch. Výsledky prieskumu.