Niektoré vybrané problémy medzinárodného finančného manažmentu - Šturc, Boris, 1961-
Pojmové a obsahové vymedzenia: Termínový devízový trh, euromenový trh, forwardy, futures, swapy a devízové opcie. Základné typy devízových opčných obchodov.