Výpočetní aspekty pojištění dlouhodobé péče a dlouhodobé pracovní neschopnosti - Cipra, Tomáš
Poistenie dlhodobej starostlivosti a dlhodobej pracovnej neschopnosti ako komerčné produkty, ktoré múžu presiahnuť aj do oblasti sociálneho poistenia, v Čechách. Priblíženie výpočtových postupov, ktoré poisťovne s takýmito produktami používajú.