Věrnostní programy a jejich vliv na podporu prodeje - Skalníková, Barbora
Vytváranie a získavanie väzieb s lojálnymi zákazníkmi by malo patriť k cieľom každého podnikania. Vernostné programy - podstata. Vernostné programy pre distribútorov.