K zákonu o pojišťovacích zprostředkovatelích a likvidátorech pojistných událostí - Semerák, Augustin
Smernica o sprostredkovaní poistenia k zákonu o poisťovacích sprostredkovateľoch a likvidátoroch poistných udalostí v Čechách. Definícia poistných sprostredkovateľov.