Maloobchod SR v kontexte etablovania zahraničných obchodných reťazcov - Lieskovská, Vanda, 1961-
Približne pred desiatimi rokmi začali prenikať na stredo a východoeurópsky trh medzinárodné maloobchodné firmy priťahované víziou desiatok miliónov potenciálnych zákazníkov. Aj na Slovensku sa prejavuje kvantitatívny nárast maloobchodnej siete, ale aj kvalitatívny rast. Celkový obrat TOP 10 na Slovensku za posledných 6 rokov. Spotrebiteľské správanie na maloobchodnom trhu. Spotrebiteľské správanie pri výbere nákupného miesta vo Východoslovenskom regióne - výsledky výskumu.