Automobily budúcnosti - Prosnan, Jozef
Z obsahu: Vodíková éra sa začne na cestách. Alternatívne pohony sú drahé a nepraktické. LPG je lacnejší, no rovnako neperspektívny ako benzín. Hybridy a elektrina. Európa tlačí na obnoviteľné zdroje. Alternatívne zdroje a štát. Dopravy sa obchod s emisiami netýka.