Ceny nehnuteľností robia z Američanov špekulantov - Zverková, Soňa
Reakcia Američanov na rast ceny domov a bytov v dôsledku hurikánu Katrina. Zvýšenie nákladov na energiu a potraviny v USA. Extrémne zadlžovanie sa amerických domácností, ich finančné záväzky presahujú hodnotu ich domov.