Analytické CRM - Čábela, Miroslav
Analytické CRM - súhrný názov nástrojov na riadenie vzťahov so zákazníkom (CRM). Zriadenie zákazníckeho dátového skladu. Hľadanie vzorov a trendov v chovaní zákazníkov. Čo odhalí analýza dát o klientoch.