Niektoré vybrané problémy medzinárodného finančného manažmentu - Šturc, Boris, 1961-
Promptný devízový trh. Faktory od ktorých závisí ponuka a dopyt po devízach. Termínový devízový trh. Oceňovanie a prognóza na termínových trhoch. Klasické teórie devízových trhov. Teória parity kúpnej sily. Teória parity úrokových sadzieb. Medzinárodná Fisherova teória. Hypotéza čistých racionálnych očakávaní. Oceňovanie devízových opcií. Európske devízové opcie. Americké devízové opcie.