K niektorým faktorom hodnotenia podielových fondov v SR - Pilch, Ctibor, 1957-
Analýza niektorých kritérií hodnotenia fondov. Faktory, ktoré ich ovplyvňujú a správnosť ich výberu pri hodnotení podielových fondov. Výkonnosť fondu. Riziko a volatilita. Náklady fondu. Veľkosť fondu. Výhody fondov s malými portfóliami.