Slovensko sa pripravuje na využitie europeňazí - Tolnayová, Mária
Správa o Národnom strategickom referenčnom rámci na programovacie obdobie rokov 2007-2013, predstaveného Ministerstvom výstavby a regionálneho rozvoja. Ide o rozvojový plán, financovaný tiež z fondov EÚ. Prehľad financií, ktoré dostaneme z EÚ a ich využitie. Predstavenie štyroch operačných programov.