Polish farmers´ investment activities with budget subsidies - Spychalski, Grzegorz
O investičných aktivitách poľských farmárov v roku 2000, 2001. Na analýzu sa použili štatistické údaje vládnej Agentúry pre reštrukturalizáciu a modernizáciu poľnohospodárstva. Diskutuje sa o dopyte po úveroch za účelom investovania do poľnohospodárstva a o dôležitom vládnom opatrení - poskytnutí dotácií na úrokovú sadzbu. Návrhy pre ďalšie smerovanie poľnohospodárskej politiky v Poľsku.