Bilancovanie na severnej hranici
September 2005 - zasadnutie Slovensko-poľskej (Poľsko-slovenskej) medzivládnej komisie pre cezhraničnú spoluprácu. Spolupráca v oblasti ochrany životného prostredia a lesného hospodárstva. Spolupráca v oblasti vzdelávania. Návrh na vznik klastra cestovného ruchu v regióne Vysoké Tatry v súlade s princípmi trvalo udržateľného rozvoja. Prezentácia spolupráce slovenskej Horskej záchrannej služby a poľskej Tatranskej dobrovoľnej záchrannej služby. Prezentácia projektov z oblasti kultúry na slovensko-poľskom pohraničí. Program INTERREG IIIA. Harmonogram úloh pracovných skupín do ďalšieho zasadnutia.