Štátne cenné papiere a obchodovanie s nimi v podmienkach SR - Pilch, Ctibor, 1957-
Definícia cenných papierov podľa zákona č. 566/2001 Z.z. o cenných papieroch. Podoby cenných papierov. História vzniku štátnych cenných papirov. Právne predpisy, ktoré upravujú problematiku štátnych cenných papierov. Zdaňovanie cenných papierov. Trh štátnych cenných papierov. Pokladničné poukážky. Dlhopisy. Predajné miesto.