Niektoré vybrané problémy medzinárodného finančného manažmentu - Šturc, Boris, 1961-
Rovnováha na termínovom devízovom trhu. Pevné devízové obchody. Rovnováha na opčnom devízovom trhu. Vzorce, výpočty a praktický príklad.