Digitální továrna - Mareček, Petr
Digitálna továreň (digital factory) je virtuálnym obrazom reálnej výroby, ktorý zobrazuje výrobné procesy vo virtuálnom prostredí. Slúži predovšetkým k plánovaniu, simulácii a optimalizácii výroby zložitých výrobkov. Prínosy dogitálne továrne. Oblasti využitia produktov DELMIA. Modelovanie a simulácia výroby.