Informační technologie jako součást řízení - Petrovický, Vladimír Beneš
Rýchly vývoj podnikových informačných systémov (IS) a rozvoj nových riešení, nástrojov a metód. Prínos IS v podniku. Trendy vo vývoji informačných technológií a systémov. Reporting a kontroling. Informačný systém ako aktívny nástroj podporujúci strategické a taktické plánovanie v podniku.