Bezpečný byznys - Skála, Marcel
Systematické riadenie rizík a bezpečnosť a ochrania zdravia pri práci. Medzinárodná norma OHSAS 18001, ktorá stanovuje požiadavky na manažment BOZP. Najvýznamnejšie odvetvia certifikácie podľa normy OHSAS 18001. Implementácia a prínosy tejto normy.